Super Team

PDF Nyomtatás E-mail

Animátor- képzés

Helyszín: Dorozsma Ház 1144 Budapest, Vezér utca 32.

A képzés időtartama:

34 óra: 2 alkalom x 9 óra + 2x3 óra gyakorlat, hétvégente

Legközelebb induló kurzus: 2017 Szeptember 16-17

 

Mit csinál az Animátor?

A Játékmester feladata igen sokrétű. Egyrészről a rendezvényen jelen lévő gyerekeket kell szórakoztatnia, koordinálnia, játszani nekik, velük, megelőzni a baleseteket, elhárítani a konfliktusokat, orvosolni a problémákat, másrészt figyelembe kell vennie a jelen lévő felnőttek igényeit, hiszen ők a megrendelők, és bár elterjedt mondás, hogy a gyerekek a legkritikusabb közönség, de aki ezt mondta, nem érezte hátán a szülők figyelő, sokszor hibát kereső tekintetét. Másrészről viszont egyben rendezvényszervező is, hiszen ő irányítja a jelen lévő animátorokat, tárgyal a megrendelővel, biztosítja a helyszínt, levezényli a rendezvényt.

Kiből lehet jó Animátor?

Legfontosabb tulajdonságai: a türelem, mindenek felett, a jó problémamegoldó készség, jó improvizációs készség, átlátja a zűrzavart és gyorsan hatékony megoldást talál bármi problémára. Végtelenül szereti a gyerekeket és ért is a nyelvükön. Egyszerre képes hatni a gyerekekre és elnyerni a szülők bizalmát. Mindig kész a játékra, mindig vidámabb és energiadúsabb még a gyerekeknél is. Beszéde tiszta, érthető, hangja erős, határozott. Mindig tud újat mutatni, tarsolya tele van ötletekkel, játékokkal. Megjelenése egyben erőteljes és sugárzó, rögtön magára vonja a figyelmet. Tiszta, ápolt. Jó vezető. Képes irányítani és tiszteletet kivívni.

Az animátori hivatás egyrészről vele született rátermettséget követel, másrészről viszont tanulható is. Egy alapvetően komoly, csendes, nyugodt emberből is elő lehet hívni a gyereket.

Mi is erre törekszünk.

Képzésünk egyfajta önismereti tréning is, hiszen sokan nem is hinnék, mire képesek.

Amit tanulunk a képzésen:

- önbizalomfejlesztés

- gyermek animáció

- rendezvényszervezés

- színészmesterség

- drámapedagógia alkalmazása

- lufihajtogatás

- beszédgyakorlat

- kézműves foglakozások

- konfliktuskezelés

- elsősegélynyújtás

- sok- sok játék

Hol tudsz elhelyezkedni?

- rendezvényszervező cégeknél,

- hotelekben, szállodákban,

- élményfürdőknél

- szórakoztató parkoknál

- tréning szervező cégeknél

A képzés költsége: 38 000 Ft

Vizsgadíj: 10 000 Ft

A sikeres vizsgát tett hallgatók a Zümm- Zümm Akadémia Animátor képzés elvégzéséről szóló, kétnyelvű oklevelét kapják, továbbá a legjobbaknak lehetőségük nyílik csatlakozni a csapathoz, mint Játékmester vagy mint Animátor.

Jelentkezés és további információ: 30/624-6622; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 03. vasárnap, 06:02